четвртак, 25. фебруар 2010.

Ik wil zomer!;)



Ik haat de regen en de sneeuw...ik haat koud weer. De winter is echt niet leuk want ik moet de hele tijd niezen. Ik hou van de zon, de warmte, de zee, het strand... De zomer is de beste periode van het jaar. Ik will naar zee gaan en daar ontspannen. Ik will op het strand liggen en mijn huid bruin laten worden. Ik hou van zwemmen, duiken en schelpen in zee en op het strand vinden. Ik vind die heel mooi. Ik vind sterren van de zee leuk, maar ik ben bang van zeekreeften. Gaveran naar de andere stranden met de boot vind ik heerlijk! Zomer is als paradijs...ik wil zomer...nu!

уторак, 16. фебруар 2010.

De Poolse bruid


Vandaag heb ik een nederlandse film bekeken. De titel van de film is "De Poolse bruid". Hij is over de liefde tussen een Groningse boer Henk en een Poolse vrouw Anna op het platteland. De film is een psychologisch drama met heel veel emoties in een prachtig landschap. Hij duurt 86 minuten. Na de film ben ik naar thuis gegaan. Ik heb mijn huiswerk gedaan en mijn avondeten gehad. Nu ben ik een blog aan het schrijven. Daarna zal ik mijn vriendin bellen en ga in mijn bed liggen. Ik heb geen concentracie. Ik wil graag slapen. Goedenacht!

среда, 10. фебруар 2010.

Iets over mij...;)


Ik weet niet echt wat ik wil schrijven en omdat ik iets over mezelf ga vertellen. Er is vele dingen welke houd ik op mijn vrije tijd te doen. Ik hou van reizen...ik reis ieder jaar naar andere landen. En ik het leuk vind om met het vliegtuig te reizen. Dit jaar zal ik naar Spanje gaan. Ik zal Barcelona bezoeken. Ik ben één keer in Barcelona geweest...ik vind het zo leuk. Ik zal probeer er Catalaans spreken omdat daar veel inwoners Catalaans spreken. Daar zal ik ook wedstrijden hebben. Ik vind dat heel gezellig.