субота, 27. новембар 2010.

Een grappige mop


Lerares heeft Perica aangevraagd wie "Gorski vijenac" had geschreven.
- "Ik heb niet dat geschreven" - zei Perica.
- "Wat een onzin!" - zei de lerares.
- "Maar, ik zweer dat ik het niet heb geschreven!" - zei Perica.
De lerares is naar de directeur gegaan om wat was er gebeurd te vertellen.
- "Wat imbecielen naar deze school gaan!" - zei de lerares
- "Kop op...alles zal goed zijn...maar misschien Perica echt niet dat heeft geschreven!" - zei serieus de directeur.
De lerares werd heel boos, ze aftredde en opstapde met haar auto naar huis.
Zo boos reed ze door rood licht en politieagent stopde haar.
"Straf me niet, alstublieft! Vandaag werd er iets verschrikkelijks gebeurd..." - zei de lerares en vertelde hem wat er was gebeurd.
"Goed mevrouw...zegt u maar aan wie nog twijfelt u." :))))

понедељак, 22. новембар 2010.


Vandaag is het regent en het is heel kouder dan gisteren. Morgen zal even slechter weer zijn:( Wat jammer! Het weer heeft invloed op mijn stemming... Ik heb hoofdpijn en ik voel me altijd zo moe:( Deze dagen was er geweldige weer, heel zonnig en nu kan ik niet buiten zijn...ik heb geen zin om buiten te zijn... Ik wil thuis zijn en TV kijken of slapen. Ik zou graag op een eiland wonen waar altijd warm is. Ik haat koude weer....het is heel saai... De zomer is mijn favoriete seizoen. Ik leef voor deze tijd van het jaar....

субота, 13. новембар 2010.

WHITE CHICKS


"White chicks" is een Amerikaanse fantastische komedie die ik altijd gaag kijk. Het gaat over twee broers die FBI agents zijn. Omdat ze op een speciaal taak zijn, moeten ze zich als meisjes voordoen. Ze dragen jurken, rokken, schoenen met hiels.... Ze gaan naar winkels met andere meisjes om kleren te kopen... en als meisjes moeten ze een misdadiger ontdekken en vangen. Ze zijn heel grappig en gezellig. Ze leren veel over de vrouwelijke leven en problemen en hulpen ze zijn vriendinnen. Er zijn veel erg grappige situaties in deze komedie. Het is echt een hele leuke film! Je moet hem kijken!:))))

hier is een link voor een advertentie van de film.

понедељак, 8. новембар 2010.


Vandaag is de volmaakt dag voor leren...als de volmaakt dag voor leren eigenlijk bestaat. Het regent en het is koud buiten...heel kouder dan gisteren. De meerderheid van normale mensen zouden liever slapen of iets interessanter doen in plaats van leren. Maar als je verantwoordelijk bent, moet je je verplichten vervult...ik wil een vakantie...iedereen hoeft de vrije tijd om een beetje te rusten. Studeren is helemaal niet gemakkeljik vooral als je regelmatig moet leren, oefenen en huiswerken doen. Ik heb geen inspiratie om iets anders te schrijven omdat ik veel moe ben.