уторак, 22. март 2011.

;)))


Deze vakantie, na de examens van april, ga ik naar Griekenland, naar een stad dichtbij Thessaloniki. Ik ga daar met mijn basketbal club, en we zal enkele wedstrijden tegen Griekse teams hebben. We zal ook daar wandelen, winkelen, en naar feestjes gaan. Er zijn ook prachtige stranden in deze stadje en hoop dat het weer zal warm zijn. Als het weer genoeg warm zou zijn, zullen we zwemmen en zonnen. In ieder geval zal we een uitstekende vakantie doorbregen, dat is zeker. Ik ben heel opgewonden omdat ik daar met uitstekende vriendinnen gaan en we hebben veel plannen om deze vakantie onvergetelijk te doorbrengen. ;)

уторак, 15. март 2011.

Hedda Gabler


Dit is een fantastisch toneelstuk die ik enkele dagen geleden in Narodno pozoriste heb gekeken. De hoofdrol speelde onze beroemde actrice Natasa Ninkovic (als Hedda Gabler).
Hedda Gabler is een beroemd toneelstuk van een Noorse toneelschrijver Henrik Ibsen dat in 1890 werd geschreven. Het is een psychologisch en simbolisch drama. Het gaat over Hedda Gabler, een intelligente en mooie jonge vrouw die met een burgelijke en saaie historicus is getrouwd. Ze trouwde om zich te amuseren, omdat ze haar leven heel vervelend vond. Ze denkt altijd wat ze kan doen om iemand te krenken. Je moet ernaar bekeken...

уторак, 8. март 2011.

De jongste grootmoeder ter wereld :)


Een Roemeense 23-jarige meisje heeft een kleinkind gekregen en ze mag zich de jongste grootmoeder ter wereld noemen. Rifca Stanescu uit een Roemeense dorp trouwde toen ze 11 was met 13-jarige jongen. Ze was bang voor haar vader omdat hij wilde dat ze met andere jongen trouwde. Toen ze 12 was, kreeg ze een dochter en een jaar later kreeg ze een zoon. Ze wilde dat haar dochter met leren doorging, maar haar dochter eindigde als ze. Haar dochter Maria trouwde toen ze 10 was met een jongen uit haar dorp en toen ze 12 was, kreeg ze een zoon. De kleine Ion heeft nu twee jaar en trotse 23-jarige "grootmoeder" zorgt voor de hele familie. :))

среда, 2. март 2011.


Ik geloof niet in horoscoop, maar soms als ik me verveel, kan ik die lezen. Maar sommige karakteristieken kunnen waar zijn. Een van de bekendste karakteristieken van mensen die stier zijn is dat ze heel koppig zijn. Maar deze eigenschap kan ook een voordeel zijn, niet alleen zwakheid. Een stier is ook betrouwbaar en praktisch. Die weet precies wat hij wil, bepaalt zelf zijn doel en hij doet er ook alles om die doelstellingen te bereiken. Hij kan genieten van de natuur en de zinnelijkheid. Een stier is een warm mens die veel sociaal is.