уторак, 23. март 2010.

:-)


Dit weekend zal heel interessant zijn. Op zaterdag zal ik met mijn zus naar de shouwburg gaan en we zal een prachtige voorstelling kijken. Daarvoor gaan we naar een mooi Mexicaans restaurant met erg lekkere gerechten. Na de shouwburg gaan we wandelen of naar het café gaan. Op zondag zal ik met mijn vriend naar winkelcentrum Ušće gaan en daar enkele dingen kopen. Daarna gaan we naar bioscoop of bij mij huis een film kijken. Dit weekend moet ik ook pakken omdat volgende dinsdag ga ik reizen...

среда, 17. март 2010.

:(



Dit wordt een slechte dag vandaag. Ik haat woensdag omdat ik mijn colleges van 8 tot 18: 30 hebben. Ik voel me nu heel slecht en moe. Ik denk dat ik koorts heb en ik mag niet op de training gaan. Ik hoop dat het is geen griep. :( Ik heb geen zin om iets te doen maar ik wil niet slapen omdat ik mijn huiswerk moet doen. Morgen moet ik naar de faculteit gaan omdat ik niet een min wil krijgen. :) Ik zal een kopje thee drinken en een medicijn nemen. Daarna ga ik nog even tv kijken en dan lekker slapen.

четвртак, 11. март 2010.

(:

Курзив
Het is heel kou vandaag. Ik ben naar de faculteit gegaan en nu ben ik heel moe. Ik wil dit weekend veel rusten. Natuurlijk moet ik ook een beetje studeren en mijn huiswerk doen. Dit weekend is ook de verjaardag van mijn beste vriendin en wij zullen naar een feestje gaan. Wij zullen geen alcohol drinken want wij de wedstrijd op zondag spelen. Die zal een goede wedstrijd zijn en wij zal winnen:) Ik weet het niet wat kan ik nog schrijven...ik heb zin in slapen. Prettige nacht!

четвртак, 4. март 2010.

Basketbal :)




Er zijn veel mensen dat van sporten houden. Er zijn heel veel verschillende sporten: voetbal, tennis, basketbal, waterpolo, volleybal, handbal, hockey...enz. Mijn favoriete sport is basketbal. Ik train basketbal sinds mijn negende, dus tien jaar. Ik train drie of vier keer per week. In het weekend speel ik vaak wedstrijden. Ik speel met nummer zeven, omdat ik dat nummer erg mooi vind. Mijn equipe is erg goed, heel tactisch en goed in scoren. Het is een heerlijk gevoel wanneer mijn team met een goede spel wint. Basketbal is een prachtig spel maar niet zo makkelijk. Bij basketbalen mag je alleen met je handen spelen, maar je moet erg veel rennen. Dat is zeer goed voor mijn conditie en gezondheid. Volgens mij is basketbal de beste sport van de wereld!