субота, 26. мај 2012.

Nog een week tot het eind van het derde jaar! Ik weet niet of ik gelukkig moet zijn omdat ik spoedig een lange vakantie zou hebben, of ik nerveus moet zijn omdat ik examens in juni heb. Mijn vakantie is afhankelijk van de examens in juni, het bepaalt hoe lang mijn vakantie zal duren. Deze vakantie wil ik weer België en Nederland bezoeken en ik zal dit jaar misschien met mijn collega's daar gaan. Dit jaar zal ik niet naar een cursus gaan, ik zal alleen maar reizen en verschillende steden bezoeken. Ik wil plaatsen bezoeken die ik vorige keer niet heb bezocht. Dus, dit is mijn laatste blog voor dit academisch jaar, en ik wens iedereen een prettige vakantie toe!

понедељак, 21. мај 2012.

Ik heb vorige keer iets over horoscoop geschrijven. Vandaag heeft een vriendien een tijdschrift gekocht en heeft me horoscoop gelezen. Als ik naar het moet luisteren, zou ik altijd horen wat in mijn liefdesleven zal gebeuren, omdat ik alleen dat interessant vind. Ik neem het natuurlijk niet serieus, maar soms is het heel leuk om te horen dat iets moois zal gebeuren. Ze heeft me gelezen dat ik deze week verliefd op iemand zal worden :)   Dus het betekent  dat iedereen wie sterrenbeeld Stier is, hetzelfde lot zal hebben. Ik vind het heel grappig dat iemand erin kan geloven. Het is een van de redenen waarom ik de horoscoop niet serieus neem.

петак, 11. мај 2012.

"Welke sterrenbeeld heb jij?" - het is een vraag die heel vaak wordt gesteld. Geloof je in horoscopen? Er zijn mensen die nemen dat echt serieus. Ik geloof er niet in...ik kan sommige algemene kenmerken van mijn sterrenbeeld in mijn karakter herkennen, maar ik lees dagelijkse horoscoop bijna nooit. Maar ik vind het wel leuk om te lezen als er staat iets positiefs over mijn sterrenbeeld hoewel ik er niet in geloof. Mijn sterrenbeeld is Stier, en eigenschappen van mijn sterrenbeeld zijn: betrouwbaarheid, doelgerichtheid en een sterke wilskracht. Maar er staat ook dat een Stier veel waarde aan geld en bezittingen hecht en dat heeft niets te maken met mijn karaktereigenschappen. Ik neem horoscoop echt niet serieus, omdat sommige dingen waar kunnen zijn, maar er zijn ook dingen die totaal verkeerd zijn, en ik vind het grappig dat iemand in dagelijkse horoscoop gelooft.

четвртак, 3. мај 2012.

Ik hou van lente! Mijn stemming is vaak afhankelijk van het weer, dus nu ben ik in de goede stemming... Ik zal in twee dagen mijn verjaardag vieren in mijn weekendhuisje in Tresnja, dichtbij Avala. Ik zal ongeveer 20 mensen daar uitnodigen en het zal uitstekend zijn! We zullen barbecue maken, zonnebaden, dansen en misschien sporten... Het feestje begint vroeg, vanaf middag en duurt tot volgende dag wanneer we moeten teruggaan... terug naar de realiteit. Ik ga daar altijd wanneer ik tijd heb omdat het een prachtige plaats is. Er is een meer dichtbij mijn huisje, en we kunnen een beetje wandelen om het te zien. Wanneer het warm weer is, wil ik het gebruiken om in de natuur te zijn.